Prema svakom našem klijentu imamo individualni pristup, i tu je POSEBNOST našeg beauty bara... Za svakog klijenta imamo dovoljno vremena i maksimalno mu se posvećujemo... Svaki klijent kod nas ima INDIVIDUALNI TERMIN koji je rezerviran samo za njega...

O nama

Perfect Body beauty bar & edukacijski centar
NEKA VAŠE TIJELO BUDE VAŠ HRAM!!!
Ako su dijamanti ženini najbolji prijatelji, celulit bi bio tada ženin najgori neprijatelj!!!
Svaka će se žena složiti sa mnom.
Svakoj klijentici pristupamo INDIVIDUALNO, jer problem s celulitom, viškom naslaga i kilograma kod svake je žene drugačiji, zbog različitog načina života i različitih navika. Dolazak u naš Beauty bar uvijek prvo kreće s besplatnim konzultacijama kako bi se najbolje upoznali s problemom i željama svake klijentice, te našli najbolje rješenje i zajedno došli do željenih rezultata. Uvijek nudimo više načina tretiranja celulita i redukcije masti, od ručnih do aparativnih tretmana. Za svaku klijenticu osmišljavamo njen PERSONALIZIRANI PAKET tretmana jer kao što smo rekli, NIJE SVAKA ŽENA ISTA!!!

U širokoj paleti naših tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela, posebno želimo izdvojiti NAŠU SPECIJALNOST, tretman i edukaciju BRAZILSKE MADEROTERAPIJE, za kojom su poludjele sve žene svijeta, koje su u korak s najnovijim oružjem u borbi protiv celulita. Rezultati su i do nekoliko puta bolji nego kod obične maderoterapije. Nije potrebno čekati deset tretmana. SVAKI, PA I PRVI TRETMAN JE RAZLIKA!!!

U posjedu smo i izuzetno moćnog aparata za “NEKIRURŠKU LIPOSUKCIJU”, te pomlađivanje lica i tijela, SLIMOR II VELASHAPE.

Edukacije i tečajeve radimo i za: KLASIČNU MASAŽU, MADEROTERAPIJU, BRAZILSKU MADEROTERAPIJU, TRAJNI LAK i RUSKU MANIKURU, te DEPILACIJE.

Osim tretmana, dajemo savjete i podršku našim klijenticama kako zdravo smršaviti, a još najvažnije, KAKO ZADRŽATI REZULTATE TRETMANA!?
Odgovor je vrlo jednostavan – ODRŽAVANJEM!!!

 

Najveću ulogu igra zdrava i raznovrsna prehrana, dovoljan unos vode, te fizička aktivnost, barem lagana šetnja. Nije naodmet koristiti kod kuće i anticelulitne kreme koje možemo preporučiti i mogu se svugdje nabaviti. Mi odradimo svoje, a najveći dio je upravo na vama samima. Bitna je volja!
Za naše klijentice, trudnice i mlade mame, naša suradnica Manuela Jovanovski, potaknuta prvo trudnoćom, te ulogom majčinstva i svime čime se susreće svaka novopečena mama, naročito viškom kila nakon trudnoće, odlučila je podijeliti svoja iskustva. Besplatno možete pronaći savjete i recepte o zdravom kuhanju za cijelu obitelj, posebno vaše bebe, počevši od četvrtog mjeseca starosti. Dakle, mislimo o svemu!!!
Potražite zdrave i brze recepte na:
https://www.instagram.com/zdravamamaibeba/?hl=hr

Naša ponuda je vrlo bogata i zadovoljavajuća za sve one koji se žele riješiti kojeg kilograma više, možda promijeniti životne navike, utegnuti tijelo i pomladiti lice… Peglamo vas od glave do pete!!!

Kod nas možete nabaviti i setove za običnu i brazilsku maderoterapiju!

Veselimo se vašem dolasku, koji će nadamo se biti ugodan i pun lijepih dojmova, od početka do kraja vašeg putovanja prema PERFEKTNOM TIJELU kakvo ste oduvijek priželjkivali, te da će naše osoblje opravdati sva vaša očekivanja.
VAŠE TIJELO JE VAŠ HRAM I NI SLUČAJNO GA SE NEMOJTE SRAMITI!
Vlasnica i edukator: Božena Novina
"JEDNOSTAVNO ODUŠEVLJENA. Rezultati vidljivi nakon samo jednog tretmana. Odmah nakon poroda u kratkom roku vratila sam staru liniju. Vlasnica je jedna zaista divna i stručna osoba, sve preporuke."

Manuela Jovanovski

"Kao prvo srdačna vlasnica koja zrači pozitivnom energijom, a kao drugo odlični rezultati već nakon prvog tretmana, preporuka svima...ocjena čista petica 5."

Ingrid Korenčić

"Najbolji tretmani ikad, od kvalitete do usluge savršeno! Svakako ga posjetite, nećete ostati razočarani!"

Ana Davidović

Usluge

Perfect-Body-tretmani-aparativno-2
Tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela – RUČNO i APARATIVNO
Perfect-Body-Brazilska-maderoterapija-3
Anticelulitni program – BRAZILSKA MADEROTERAPIJA
Perfect-Body-njega-lica-3
Pomlađivanje i NJEGA LICA
Perfect-Body-njega-nogu-2
Njega RUKU i NOGU
Perfect-Body-depilacija-tijela-3
DEPILACIJA tijela
Perfect-Body-masaza-presoterapija-1
Presoterapija i MASAŽA
Perfect-Body-edukacije
Edukacije i tečajevi za KLASIČNU MASAŽU, MADEROTERAPIJU, BRAZILSKU MADEROTERAPIJU, TRAJNI LAK i RUSKU MANIKURU, te DEPILACIJE…
VELLASHAPE SLIMOR II

NEMA TOGA ŠTO MI NE DROBIMO I NE PEGLAMO!!!

Kozmetičko estetski uređaj Velashape Slimor II doslovno DROBI MAST!

Namijenjen je njezi tijela, regulaciji masnoća i celulita, te pomlađivanju lica. Za regulaciju masnoća i celulita stroj koristi inovaciju za 2019 i potpuno novu tehnologiju 3 različitih rotirajućih sondi s vakuumom, photonskim laserom i radiofrekvencijom, te kavitaciju u kombinaciji s radiofrekvencijom. Rotirajuća glava usisava tkivo vakuumom, zagrijava radiofrekvencijom i kavitacijom, te zakreće lijevo desno za 180 stupnjeva. Na taj inovativan način eliminira masne stanice i celulit.

Za pomlađivanje lica i ostalih dijelova tijela uređaj sadrži još pet sondi s vakuumom i RF za lice i tijelo, kavitacijom i šesteropolarnom radiofrekvencijom…

Dakle, TREBA ISPROBATI!!!

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima. Ova masaža stimulira limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.
Specijalno oblikovani drveni elementi koji se koriste tijekom tretmana omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbija“ i uklanja zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, te time i oblikovanje našeg tijela.
Tretman je posebno dobar i efikasan za uklanjanje i rastapanje masnih naslaga – kako nogu tako i trbuha, smanjenje obujma struka, oblikovanje struka, trbuha (pivskog trbuha) i za oblikovanje stražnjice.
Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira probavu i metabolizam.

Efekti koji se mogu očekivati su:
✓ manje vidljiv celulit
✓ zatezanje kože
✓ oblikovanje tijela
✓ relaksacija organizma
✓ izbacivanje toksina i viška vode iz organizma

Ovim se tretmanom i oblikuje tijelo te „skidaju i konfekcijski brojevi“ kako ženama, tako i muškarcima, kod kojih se rezultati odlično pokazuju i u smanjenju obujma trbuha.
Maderoterapija je zaista tretman za sve i svakoga, jedino se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i kod kožnih oboljenja. Poslije tretmana potrebno je unositi dovoljno tekućine. Za jos brže i bolje rezultate poželjno je reducirati prehranu, te ubaciti malo fizičke aktivnosti.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA!!!

Zašto je bolja od obične?! Rezultati su nekoliko puta bolji i brži od obične, a u kombinaciji je top rezultat!!!

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?!

JEDAN!!! Naravno rezultati su individualni, ali jedan jedini tretman čini razliku!!!

S brazilskom maderoterapijom mogu se modelirati i tretirati dijelovi tijela gdje običnim valjcima ne možemo zbog pritiska na kosti i mogućnosti ozljeda. Bez problema i vrlo ugodno se tretiraju koljena, ruke, struk i cijela leđa, posebno naglasak na višak oko struka, te dio leđa ispod grudnjaka.

PRESOTERAPIJA – LIMFNA DRENAŽA

Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana – sve to predstavlja opterećenje za naš organizam. Posljedice su loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, pojava celulita i proširenih vena. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:
✓ imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
✓ nakupljate otpadne produkte metabolizma;
✓ vaše noge otiču;
✓ vidite celulitne promjene kože i potkožja;
✓ vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA!!!

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast – povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina.

DEPILACIJA VOSKOM I ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacije? Kad su već nužne, neka budu i nježne!

Odnesite slatku pobjedu protiv dlačica! Uklonite ih pomoću voska ili šećerne paste u našem beauty baru.

Je li bolji vosak ili šećerna pasta?

Općenito šećerna pasta izvlači dlaku izravno iz korijena i ne lijepi se za kožu zbog čega su iritacije manje učestale nego kod depilacije s voskom. Također puno učinkovitije uklanja urasle dlačice. Zato je moja preporuka noge depilirati s voskom zbog brzine tretmana, a osjetljiva područja kao što je bikini zona sa šećernom pastom. Redovitom depilacijom bilo koje vrste, dlačice na tijelu sporije rastu i ja preporučujem dolazak svaka tri do četiri tjedna da one ne budu preduge. Vosak ima svoje prednosti i mane, isto tako i šećerna pasta. Odluku koju depilaciju izabrati donesite vodeći se trenutnom duljinom dlačica, osjetljivošću kože i rezultatima koje želite. Važno je jedino da što dulje uživate u onom posebnom osjećaju slobode i nesputanosti koje nam pruža glatko tijelo.

MASAŽA

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Masaža je odličan način da se oslobodite stresa, a primjenom opuštajućih eteričnih ulja njezin se  učinak povećava.

Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje.

Masaža predstavlja odlično rješenje i kod nesanice budući da  potiče dubok i kvalitetan san. Najbolje je napraviti masažu cijelog tijela, ali ako nemate vremena, bit će dovoljna masaža leđa ili stopala.

Srčanim bolesnicima masaža je izuzetno korisna jer opušta, uspavljuje, snižava krvni tlak, a može poboljšati apetit i raspoloženje.

Ublažava grčeve

Kod bavljenja sportom masaža ublažava grčeve i upale mišića, poboljšava izdržljivost i pokretljivost. Prije vježbanja izmasirajte mišiće koji će biti najaktivniji. Nakon vježbanja masaža olakšava umor i iscrpljenost.

Masaža pomaže i kod mršavljenja, jer potiče cirkulaciju i probavu, ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam i limfni sustav.

Moć dodira je blagotvorna. Priuštite si kvalitetnu masažu ili razvedrite blisku osobu dobrom masažom. Ona je dar koji djeluje na onog tko je prima, ali i na onog tko je daje.

MAVEX PEDIKURA – NOVOST U SVIJETU!!!

Nježna pedikura, jedan od najpoželjnijih svjetskih trendova. Bez upotrebe skalpela, žileta, rašpica. Mavex pedikura bez problema uklanja suhu, tvrdu i ispucalu kožu, a rezultati se vide već nakon prvog tretmana! Uz lake, mekane i ugodne korake koračajte u nove izazove današnjice.

Obratite nam se s povjerenjem!

ČIŠĆENJE LICA ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM

Uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma. Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu. Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje.
Ultrazvučno čišćenje lica potiče obnavljanje oštećenih stanica te poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam. Tretmanom se istovremeno čiste pore i otklanja površinski sloj mrtvih stanica što rezultira čistom, glatkom i sjajnom kožom bez crvenila i iritacija.

Uređaj ima trostruku funkciju:

✓ ČIŠĆENJE / PILING – uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma

✓ SONOFOREZA – pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu

✓ UČVRŠĆIVANJE / LIFT – podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje

TERMO DEKA S EFEKTOM SAUNE

Termo deka pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica, a ima dobre učinke na smanjenje upala, zacjeljivanje, sterilizaciju,  gubitak težine i sl.

✓ pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu
✓ ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari
✓ aktivira tijelo i njegove funkcije a radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao npr. teški metali, otrovi te aktivira hormone
✓ ubrzava metabolizam i istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane
✓ balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja
✓ poboljšava imunološki sustav
✓ uklanja bol i upale
✓ oporavlja organizacijske funkcije tijela

PARAFINSKA KUPKA ZA DLANOVE I STOPALA

Parafinska kupka odlična je za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje kože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba. Tretman je vrlo učinkovit kod suhe i umorne kože, naročito kod osoba koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinska kupka je iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Prije parafinske kupke preporuča se napraviti manikura ili pedikura tj. otklanjanje naslaga debele, odumrle kože. Parafin ima vrlo umirujući terapeutski efekt za kožu, te djeluje na opuštanje mišića i mišićne boli. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože i tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolje djelovanje hranjive maske što rezultira optimalno hidratiziranom i nahranjenom kožom.

Kako izgleda tretman parafinske kupke za dlanove i stopala?

Prvo radimo temeljiti peeling, ugodnom masažom umasiravamo hranjivu masku te se dlanovi ili stopala urone nekoliko puta u topao parafin koji se grije na temperaturu od otprilike 52 °C. Tretman je potpuno siguran jer bakterije i gljivice ne mogu živjeti u parafinu bez prisustva kisika, vode ili nekog izvora hrane. Također temperature preko 50 °C nisu pogodne za preživljavanje bakterija i gljivica. Gljivice ne mogu koristiti parafin kao izvor hrane, a bakterijama je struktura parafina preteška za život. Parafin ne sadrži nimalo vode ili kisika. Uranjanje ruku, stopala ili drugog dijela u parafin neće ga kontaminirati. Parafin stoji na dlanovima ili stopalima 20-tak min, a cjelokupni tretman traje oko 30 min.

Kontakt

Perfect Body beauty bar & edukacijski centar

  Ulica Dragutina Domjanića 9, 10000 Zagreb
   +385 99 204 44 00
  beautyforyou666@gmail.com
  pon – pet | 08 – 20 h
sub | 08 – 17 h
ned | 10 – 21 h (isključivo radimo edukacije, nema rada sa strankama)